Vil bare lige sige tak af hele mit hjerte ❤ for at du endnu engang har gjort en kæmpeforskel i mit liv.

Det var den mest syrede oplevelse du gav mig, men det bedste er, at jeg fik så STOR en indsigt at så at sige alle brikkerne i mit puslespil, faldt på plads.

Kæmpe tanker og knus til en helt vidunderlig kvinde ❤

Lotte ❤ hendes behandlingsform er god og effektiv
Lotte er noget af det bedste, der er sket mig. Jeg valgte Lottes behandlingsform over en psykolog- fordi jeg oplevede at Lottes behandlingsform var meget mere effektiv! Efter hver session, som typisk tog 1 ½ -2 timer, var jeg forløst, lettet, udmattet og træt ?

Min vej ud af stressen – med Lottes gode hjælp.
Lotte hjalp mig med at kunne håndtere de ting der stressede mig, ved at hun hjalp mig med at få ”ryddet op” i min bagage.

Hvorfor blev jeg stresset over min nye chefs mangfoldige krav til mig? Hvorfor stressede det mig, at jeg ikke følte mig tryg ved ham, som menneske? Bl.a. fordi jeg følte, at jeg skulle være perfekt og bevise mig selv- for ellers var jeg ikke god nok. ”Sikke noget pjat”, tænker jeg den dag i dag. Jeg er blevet meget mere rolig nu og har lært at være ”ok med”, ja, faktisk ”tilfreds med mig selv”, også selvom jeg fx laver en fejl på job, eller halter bagefter med husholdningen. Ved at få ”ryddet op” i mine følelser og dermed ikke længere blive ”trigget” af min chefs krav, mine egne krav, til mig selv, har jeg haft nemmere ved at arbejde videre med mig selv. For jeg er GOD NOK, ja faktisk SKØN :-), også når jeg bare sidder og flyder i sofaen, eller bare går på arbejde og så går hjem igen, uden overarbejde. Faktisk, så bliver jeg rost mere på jobbet nu… og det er tankevækkende, ikke? Og min mand synes jeg er blevet en ”rigtig kvinde” nu, fordi jeg er mere rolig… og moden. Alt dette gode sker, fordi jeg er mere rolig og glad som menneske.

Men det var ikke let, og i fem måneder var jeg overbevist om, at jeg ville blive fyret, fordi jeg nu ikke længere arbejdede over og ikke længere forsøgte at være perfekt. Jeg er overbevist om, at grunden til at jeg er tilbage i mit gamle job, som før gjorde mig syg af stress, og som nu giver mig ros, er at jeg fik fjernet en masse chocks, fik ryddet op i min bagage, så jeg havde en ærlig chance for at lære at reagere anderledes på de ting der før ”triggede” mig.

 

En god og anderledes ”rejsekammerat”
Lotte er meget dygtigt. Og hun er det bedste der er sket mig i min vej ud af stressen. Lotte har en helt anden tilgang til behandling end traditionel psykologibehandling. Jeg er den åbne type, men selv jeg, skulle nogle gange give slip og bare prøve at følge Lotte. Det var nogle gange svært må jeg indrømme, tanker som: ”Gør jeg nu det rigtige?”, ”Tænker jeg nu det rigtige?”. Men hendes uddannelsesbaggrund er solid og teknikken virker! Jeg fik anbefalet at lede efter en terapeut med Lottes baggrund, da ”det ville være det bedste der ville ske mig”: Jeg tænkte dengang: ”Ja, ja, lad os nu se. Det lyder lige lovligt rosende, men på den anden side kan en psykolog nok ikke lære mig så meget mere…”. Dette var mine tanker. Og, ironisk nok, læser du nu mine ord til dig; og du tænker måske de samme tanker? Men prøv det, giv det tre chancer. Og så mærk efter. Det er mit råd til venner og bekendte.

Jeg håber du fandt, eller vil finde, de svar du søger.

Kærlig hilsen

Maria, 38 år, mor til dreng på 4, gift, funktionæransat i større dansk virksomhed.

 

Mit ”nye” liv
Jeg reagerer anderledes på mange ting:

For det første, så sveder jeg fx ikke mere, kun når jeg er reelt presset. Før svedte jeg en lille smule hele dagen.

For det andet, så har jeg fået meget mere situationsfornemmelse, efter at jeg har lært at mærke mig selv.

For det tredje er jeg meget mere rolig og afslappet, fordi jeg hviler i mig selv- mit selvværd er endelig intakt!

Det er en konstant rejse, og Lotte er min ”rejsekammerat” jeg altid vil huske på, og ringe til, skulle jeg have behov igen. Det er nu seks måneder siden jeg sidste talte med Lotte. Jeg havde svært ved at ’være’, ved at få luften ordentligt ned i maven, og kunne bare mærke, at jeg IKKE havde det godt. MEN jeg kunne godt forstå den følelse. Jeg vidste godt hvorfor følelsen var der (til dels viste det sig, der var jo mere bag:)). Men hvordan skulle jeg få den væk, når nu jeg ikke kunne tænke eller forstå den væk?

Det at snakke med Lotte har hjulpet mig meget og hjælper stadig meget. Det er fantastisk at mærke effekten af at man taler om hvordan man føler, at man kommer ned i kroppen! Det binder ens fornuft og følelser sammen, og det har gjort underværker. Lotte er utrolig dygtig til at koble tingene, til at spotte mønstre og sammenhænge som man ikke selv ser, men som giver 100% mening, når de bliver fremlagt.

Jeg kan kun sige ’prøv det’: Jeg synes det har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Arbejdet ligger stadig ved en selv, men dét, at man får koblet ens krop og hoved sammen – det er en fantastisk følelse, og nu kan jeg ’trække vejret’.

Hilsen Christina (ny mor).

For 2 år røg jeg helt ned med flaget efter et endt forhold. Var dybt ulykkelig og havde ingen ide om hvordan jeg skulle komme videre. Jeg var godt bevidst om at mit til tider ilde temperament, min stædighed og min evne til at blive skide sur, var en af årsager til at forholdet ikke fungerede, men jeg anede ikke hvordan jeg skulle komme videre.

Så hørte jeg om Lotte og behandlingsform via hypnose. Jeg var så langt nede at jeg blev nød til at gøre noget for at komme op og kontaktede derfor Lotte. Første besøg var for mit vedkommende rettet mod at jeg skulle lære at styre mit temperament, men der gik ikke lang tid før Lotte ment at min måde at reagerer på bundede i noget helt andet – netop frygten for at blive svigtet og stå alene. I hele mit liv reagerede jeg ved at blive sur og skubbe folk væk, hvis aftaler gik i vasken eller hvis folk jeg holdte af ændrede på tingene. Det kunne være helt basale ting, som hvis en veninde kunne sig nej til at ses fordi hun havde en anden aftale. Jeg følte mig udenfor og svigtet og kunne kun reagerer ved at blive sur. Jeg har sågar mistet venner, og altid været hende man liiig skulle passe på hvad man sagde til. Lotte fjernede flere chok, og efter 5 gange, er jeg som født på ny.

Jeg har stadig temperament, men jeg er meget mere bevidst om hvad jeg gør og meget mere rolig. Jeg har lært at trække vejret og tænke over tingene inden jeg reagerer, og jeg har fået så meget ro i min krop. Min omgangskreds har skulle lære mig at kende på ny, og nogen gange har de parader oppe fra starten fordi de glemmer at den NYE Dorthe ikke reagerer på samme måde.

Jeg er Lotte dyb taknemmelig og ønsker for andre at de husker at kigge indad og få ryddet op. Sikke en lettelse. Jeg tror faktisk ikke min x kæreste ville kunne kende mig i dag hvis vi mødtes igen.