skip to Main Content

Om Lise Lotte Mathews

Jeg hedder Lise Lotte Mathews og er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut (EIP), hvis metoder har de højeste anerkendelser i både Danmark og i udlandet. Herudover er jeg uddannet Helbredsterapeut, Hypnoterapeut, EMDR-terapeut og Stresscoach.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF), som er et kvalitetsstempel og din garanti for, at jeg som terapeut har tilstrækkelig uddannelse og erfaring bag mig. Alle medlemmer har som minimum en 4-årig psykoterapeutuddannelse, og man skal leve op til en række kriterier om grunduddannelse og erhvervserfaring for at have retten til at kalde sig Psykoterapeut MPF.

Lise Lotte Mathews Hypnose og Psykoterapi

Jeg har mange års erfaring indenfor dansk erhvervsliv, hvor jeg har boltret mig som direktionssekretær, sælger, haft selvstændig grossistvirksomhed og har været ansat indenfor psykiatrien hos Kolding Kommune i en årrække. Samtidigt med dette læste jeg til psykoterapeut og hypnoterapeut, da det altid har haft min store interesse. Jeg arbejdede i en årrække som psykoterapeut og hypnoterapeut sideløbende med mit deltidsarbejde, men besluttede mig på et tidspunkt for at nedsætte mig som selvstændig på fuld tid.

Jeg anvender hypnose og arbejder desuden intuitivt med klientens kropssprog i fokus, da denne ”cocktail” er en uhyre effektiv måde at finde tilbage til de chok og traumer, der ligger ”gemt væk” i klientens fortid, og som er med til at styre vores liv. Herefter kan man ved hjælp af EMDR og/eller hypnose forløse disse chok og traumer, hvorved man vil opleve en mærkbar forandring.

Som person er jeg meget empatisk og gør mit bedste for at være ufordømmende og at møde andre mennesker i lige øjenhøjde. Jeg kom til Danmark som knap 8-årig, og jeg ved ikke, om det skyldes min engelske baggrund, men jeg elsker humor og at finde letheden i tingene. Det at grine kan løse op for mange svære ting og situationer – og kan rent faktisk også opløse chok og traumer – selvfølgelig alt sammen under forudsætning af, at humoren bruges helt rigtigt.

Mennesker opsøger min klinik med mange forskellige udfordringer. En del henvises til mig fra det offentlige.

Jeg er gift med Mogens. Mogens arbejder også som psykoterapeut og hypnoterapeut, og han driver sin egen terapeutvirksomhed, Trekantens Hypnoseklinik. Vi bor på en gård i naturskønne omgivelser lige udenfor Kolding, og vi har begge klinik på gården.

Mogens har blandt andet været med i en række DR2 udsendelser af Lasse Spang Olsen om alternativ helbredelse. I udsendelsesrækken laves forsøg på, om hypnose kan afhjælpe en kvinde, der lider voldsomt af eksem, og hvor lægevidenskaben er kommet til kort.

Mogens’ hjemmeside hedder trekantenshypnoseklinik.dk. Her kan du også finde et link til DR2 udsendelsen.

Skulle du foretrække at komme i terapi hos en mand, kan jeg varmt anbefale Mogens

Mathews_hypnose_og_psykoterapi_stjerne

Skal vi mødes?

Jeg synes, at det er altafgørende, at kemien mellem klient og terapeut er den bedst mulige, og det kan være dyrt at ”shoppe” rundt fra den ene terapeut eller psykolog til den anden for at finde den rigtige. Hvis man er i tvivl, tilbyder jeg derfor en uforpligtende introsamtale af en halv times varighed, så man lige kan ”se giraffen an”. Så du er velkommen til at ringe eller skrive en mail, så finder vi en tid. Det er helt gratis.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe, så vi kan tage en snak over telefonen.
Hvis jeg ikke tager den, indtaler du bare navn og nummer, så skal jeg nok ringe tilbage så snart, jeg har tid.

Back To Top