skip to Main Content

Sagt om mig

… bragt med tilladelse fra afsendere

Hej Lise Lotte..

Det er nu 14 dage siden, at jeg oplevede, noget af det mest fantastiske i mit liv. Nemlig..din behandling.

Jeg er dig, så taknemlig, og ved ikke helt hvordan, jeg skal udtrykke det, for det du har gjort for mig eller ved mig.

Det føles ind i mellem surrealistisk, men på den fedeste måde glæden kun vokser og vokser i min mave og mit hjerte, og smilet vender langsomt tilbage. Det sker, specielt når jeg sidder alene, og bliver hængende i mit sind. En så super dejlig følelse….1000 mange tak, for hjælpen…. Vil jeg aldrig glemme dig for….

Mange venlige hilsner
fra en meget glad mand

Hej Lise Lotte

Skyldfølelse…..en mærkelige og grim følelse, som gjorde mig utilstrækkelig, angst, ked af det og så uden grund…

For gennem din behandling, for 3 uger siden, viste du mig, at jeg havde gjordt det, jeg kunne og på ingen måde havde skyld i de ting, som fik mig til at have skyldfølelsen….

For osse den gang, var det en helt igennem fantastisk, og for mig stadigvæk lidt en surrealistisk oplevelse…men din behandling VIRKER.. virker på mig…

Endnu engang, gennemlever jeg glæden, som bliver endnu størrer, end første gang, jeg fik din behandling. Og for første gang i mange år, er følelsen, af at være et helt menneske, der igen….at være mig!!

Lise Lotte..1000 mange tak…Jeg er så glad for, at vide, at du kan hjælpe mig, hvis det skulle blive nødvendigt igen..

Knus
En MEGET glad mand…

Vil bare lige sige tak af hele mit hjerte ❤ for at du endnu engang har gjort en kæmpeforskel i mit liv.

Det var den mest syrede oplevelse du gav mig, men det bedste er, at jeg fik så STOR en indsigt at så at sige alle brikkerne i mit puslespil, faldt på plads.

Kæmpe tanker og knus til en helt vidunderlig kvinde ❤

Lotte ❤ hendes behandlingsform er god og effektiv

Lotte er noget af det bedste, der er sket mig. Jeg valgte Lottes behandlingsform over en psykolog- fordi jeg oplevede at Lottes behandlingsform var meget mere effektiv! Efter hver session, som typisk tog 1 ½ -2 timer, var jeg forløst, lettet, udmattet og træt ?

Min vej ud af stressen – med Lottes gode hjælp.

Lotte hjalp mig med at kunne håndtere de ting der stressede mig, ved at hun hjalp mig med at få ”ryddet op” i min bagage.

Hvorfor blev jeg stresset over min nye chefs mangfoldige krav til mig? Hvorfor stressede det mig, at jeg ikke følte mig tryg ved ham, som menneske? Bl.a. fordi jeg følte, at jeg skulle være perfekt og bevise mig selv- for ellers var jeg ikke god nok. ”Sikke noget pjat”, tænker jeg den dag i dag. Jeg er blevet meget mere rolig nu og har lært at være ”ok med”, ja, faktisk ”tilfreds med mig selv”, også selvom jeg fx laver en fejl på job, eller halter bagefter med husholdningen. Ved at få ”ryddet op” i mine følelser og dermed ikke længere blive ”trigget” af min chefs krav, mine egne krav, til mig selv, har jeg haft nemmere ved at arbejde videre med mig selv. For jeg er GOD NOK, ja faktisk SKØN :-), også når jeg bare sidder og flyder i sofaen, eller bare går på arbejde og så går hjem igen, uden overarbejde. Faktisk, så bliver jeg rost mere på jobbet nu… og det er tankevækkende, ikke? Og min mand synes jeg er blevet en ”rigtig kvinde” nu, fordi jeg er mere rolig… og moden. Alt dette gode sker, fordi jeg er mere rolig og glad som menneske.

Men det var ikke let, og i fem måneder var jeg overbevist om, at jeg ville blive fyret, fordi jeg nu ikke længere arbejdede over og ikke længere forsøgte at være perfekt. Jeg er overbevist om, at grunden til at jeg er tilbage i mit gamle job, som før gjorde mig syg af stress, og som nu giver mig ros, er at jeg fik fjernet en masse chocks, fik ryddet op i min bagage, så jeg havde en ærlig chance for at lære at reagere anderledes på de ting der før ”triggede” mig.

En god og anderledes ”rejsekammerat”

Lotte er meget dygtigt. Og hun er det bedste der er sket mig i min vej ud af stressen. Lotte har en helt anden tilgang til behandling end traditionel psykologibehandling. Jeg er den åbne type, men selv jeg, skulle nogle gange give slip og bare prøve at følge Lotte. Det var nogle gange svært må jeg indrømme, tanker som: ”Gør jeg nu det rigtige?”, ”Tænker jeg nu det rigtige?”. Men hendes uddannelsesbaggrund er solid og teknikken virker! Jeg fik anbefalet at lede efter en terapeut med Lottes baggrund, da ”det ville være det bedste der ville ske mig”: Jeg tænkte dengang: ”Ja, ja, lad os nu se. Det lyder lige lovligt rosende, men på den anden side kan en psykolog nok ikke lære mig så meget mere…”. Dette var mine tanker. Og, ironisk nok, læser du nu mine ord til dig; og du tænker måske de samme tanker? Men prøv det, giv det tre chancer. Og så mærk efter. Det er mit råd til venner og bekendte.

Jeg håber du fandt, eller vil finde, de svar du søger.

Kærlig hilsen
Maria, 38 år, mor til dreng på 4, gift, funktionæransat i større dansk virksomhed.

Mit ”nye” liv
Jeg reagerer anderledes på mange ting:

  • For det første, så sveder jeg fx ikke mere, kun når jeg er reelt presset. Før svedte jeg en lille smule hele dagen.
  • For det andet, så har jeg fået meget mere situationsfornemmelse, efter at jeg har lært at mærke mig selv.
  • For det tredje er jeg meget mere rolig og afslappet, fordi jeg hviler i mig selv- mit selvværd er endelig intakt!

Det er en konstant rejse, og Lotte er min ”rejsekammerat” jeg altid vil huske på, og ringe til, skulle jeg have behov igen. Det er nu seks måneder siden jeg sidste talte med Lotte. Jeg havde svært ved at ’være’, ved at få luften ordentligt ned i maven, og kunne bare mærke, at jeg IKKE havde det godt. MEN jeg kunne godt forstå den følelse. Jeg vidste godt hvorfor følelsen var der (til dels viste det sig, der var jo mere bag:)). Men hvordan skulle jeg få den væk, når nu jeg ikke kunne tænke eller forstå den væk?

Det at snakke med Lotte har hjulpet mig meget og hjælper stadig meget. Det er fantastisk at mærke effekten af at man taler om hvordan man føler, at man kommer ned i kroppen! Det binder ens fornuft og følelser sammen, og det har gjort underværker. Lotte er utrolig dygtig til at koble tingene, til at spotte mønstre og sammenhænge som man ikke selv ser, men som giver 100% mening, når de bliver fremlagt.

Jeg kan kun sige ’prøv det’: Jeg synes det har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Arbejdet ligger stadig ved en selv, men dét, at man får koblet ens krop og hoved sammen – det er en fantastisk følelse, og nu kan jeg ’trække vejret’.

Hilsen Christina (ny mor).

For 2 år røg jeg helt ned med flaget efter et endt forhold. Var dybt ulykkelig og havde ingen ide om hvordan jeg skulle komme videre. Jeg var godt bevidst om at mit til tider ilde temperament, min stædighed og min evne til at blive skide sur, var en af årsager til at forholdet ikke fungerede, men jeg anede ikke hvordan jeg skulle komme videre.

Så hørte jeg om Lotte og behandlingsform via hypnose. Jeg var så langt nede at jeg blev nød til at gøre noget for at komme op og kontaktede derfor Lotte. Første besøg var for mit vedkommende rettet mod at jeg skulle lære at styre mit temperament, men der gik ikke lang tid før Lotte ment at min måde at reagerer på bundede i noget helt andet – netop frygten for at blive svigtet og stå alene. I hele mit liv reagerede jeg ved at blive sur og skubbe folk væk, hvis aftaler gik i vasken eller hvis folk jeg holdte af ændrede på tingene. Det kunne være helt basale ting, som hvis en veninde kunne sig nej til at ses fordi hun havde en anden aftale. Jeg følte mig udenfor og svigtet og kunne kun reagerer ved at blive sur. Jeg har sågar mistet venner, og altid været hende man liiig skulle passe på hvad man sagde til. Lotte fjernede flere chok, og efter 5 gange, er jeg som født på ny.

Jeg har stadig temperament, men jeg er meget mere bevidst om hvad jeg gør og meget mere rolig. Jeg har lært at trække vejret og tænke over tingene inden jeg reagerer, og jeg har fået så meget ro i min krop. Min omgangskreds har skulle lære mig at kende på ny, og nogen gange har de parader oppe fra starten fordi de glemmer at den NYE Dorthe ikke reagerer på samme måde.

Jeg er Lotte dyb taknemmelig og ønsker for andre at de husker at kigge indad og få ryddet op. Sikke en lettelse. Jeg tror faktisk ikke min x kæreste ville kunne kende mig i dag hvis vi mødtes igen.

Hejsa Lotte,
jeg er forbløffet over hvor godt jeg har det. Jeg var jo lidt skeptisk. Jeg er dog mere ind positiv overrasket. Når det er sag, er det muligt at få en af tiderne fredag formiddag. Jeg vil kunne godt tænke mig at komme lidt mere på højkant inden jeg skal af sted igen.
Hilsen Jacob

Hej Lotte.
Hermed tilbagemelding efter terapi hos dig d. 29.08. Generelt en følelse af mere ro i kroppen hele tiden, sådan dybt inde . Har været sammen med grupper af mennesker på det sidste.

Afventede dette inden tilbagemeldingen. Ville afprøve om der kom følelser i klemme hos mig under disse samvær – det kom der ikke, synes jeg. Så jeg er overbevist om, at behandlingen har haft effekt . Har fundet nyt “problem” at arbejde med. Skriver til dig når jeg er klar.

God weekend. Vh Mette

Hej Lise Lotte.

Her er lige en sen opfølgning. Det var en oprejsning af en anden verden jeg oplevede efter sidste besøg. En følelse og livsglæde som jeg nok ikke har oplevet før i mit liv, men det var intet mindre end fantastisk, følte intet kunne slå mig ud. Jeg havde det rigtig godt og tvivlede ikke et sekund på mig selv på nogen måde. Jeg fik fra dag ét positiv respons på det nye mig fra flere af hinanden uafhængige venner. Efter 1 1/2 uges lykke begyndte det at klinge af og jeg føler nu, at jeg er klar til at fortsætte min personlige rejse sammen med dig. Jeg vil derfor gerne have en ny tid.

Mvh Kenneth

Hej Lise Lotte..

At opleve, hvordan stressen overtog min krop, ja nærmest hele mig….gjorde mig endnu engang angst, for hvad der nu skete for mig.

Man siger, at tredje gang, er lykkens gang…..  Det er ikke helt rigtigt….for hos dig, og din behandling, er lykkens gang, hver gang…?

Jeg vil til hver en tid, “stå på mål” for det du kan…for jeg ved ikke, om jeg snart kan blive, mere glad og lykkelig, for den enorme hjælp, du hver gang har givet mig.

 Mega monster mange tak…

Fra en mere end glad og lykkelig mand.

Ønsker du varig forandring?

Back To Top