skip to Main Content

Psykoterapi og Hypnose

Psykoterapi kombineret med hypnose er fantastisk effektivt

Jeg har udviklet min helt egen terapiform, hvor jeg anvender både psykoterapi og hypnose, samtidigt med at jeg arbejder intuitivt med klientens kropssprog i fokus. Jeg har erfaret, at netop denne ”cocktail” sikrer den mest skånsomme og effektive metode til forløsning af klientens udfordringer.

Endvidere anvender jeg ofte EMDR, som af WHO (World Health Organization) i 2013 blev anerkendt som værende den mest effektive metode til forløsning af chok, traumer og PTSD.

I denne video fortæller jeg dig mere om, hvad du kan forvente dig af et møde med mig.

Mine metoder er meget andet end at løse dine personlige problemer

Udover at få løst de udfordringer, du kommer med, vil du opleve, at du får åbnet op for en helt ny personlig dybde. Ved at få øje på de mønstre og handlemåder, du har med i din livsbagage, vil du lære dig selv at kende på en helt ny og forunderlig måde – og dette vil gavne dig i forhold til alle dine relationer både arbejdsmæssigt og privat.

Psykoterapi/hypnose uden fordomme eller forudindtagede meninger…

Det er vigtigt for mig, at mine klienter føler sig 100% trygge

Det er vigtigt for mig, at mine klienter føler sig 100% trygge. Hvis man er i tvivl, tilbyder jeg derfor, at man kan komme forbi min klinik til en helt uforpligtende snak, hvor man kan stille spørgsmål og høre lidt mere om, hvem jeg er og hvad jeg kan. Det tager ca. 30 minutter og er helt gratis.

Min største ambition er at gøre dig tryg i mødet, så vi sammen kan finde frem til den bedste udgave af dig – og dit liv.

Ofte stillede spørgsmål

Her er de 3 spørgsmål omkring Psykoterapi og hypnoterapi, jeg oftest modtager .

Hvor lang tid går der før min terapi virker?

Allerede efter første session vil du opleve en større indre ro samt et løft både energimæssigt og humørmæssigt.

Er mit problem ikke pinlig eller banalt?

Intet problem er banalt for den, der oplever problemet. Men jeg sørger for, at du føler dig tryg og leder dig sikkert og værdigt mod en forløsning af dit problem.

Hvordan kommer jeg i gang?

Da jeg ved, hvor svært det kan være for nogle at tage det første skridt – og at finde den rette terapeut – tilbyder jeg en helt uforpligtende og gratis 30 minutters introsamtale – i fuld fortrolighed naturligvis.

Se hvilke udfordringer jeg kan afhjælpe

Back To Top