skip to Main Content

Eksamensangst
Præstationsangst

Kender du det? Du skal til eksamen, fremlægge eller bare præsentere dig selv, og du får svedige hænder, kvalme, halsen snører sig sammen, du bliver svimmel og tør i munden – og det kan føles, ligesom om ”du forsvinder”… Eksamensangsten eller præstationsangsten har meldt sit indtog!

Det er helt naturligt at føle sig spændt, nervøs og have sommerfugle i maven inden en eksamen eller en præsentation, men hvis det går hen og tager overhånd, er det ikke længere hensigtsmæssigt og kan føre til, at man præsterer dårligere – eller slet ikke.

Hypnose er et fantastisk effektivt middel mod eksamensangst eller præstationsangst. Igennem hypnosen finder vi tilbage til den eller de episoder, der har kickstartet din angst, og som gør, at dit ”angstprogram” bliver genstartet igen og igen og igen – nemlig hver gang din krop og underbevidsthed oplever noget, der bare tilnærmelsesvis minder om den oprindelige episode.

Igennem hypnose kan du blive din angst kvit og dermed genvinde din selvtillid og troen på dig selv i situationer, hvor du før følte dig presset til det yderste. Og 1-3 behandlinger er som regel nok til at blive din præstationsangst kvit!

Hvis du er interesseret i at høre mere, så ring på 61147810 og få en snak eller bestil en tid til en introsamtale – det er ganske gratis og helt uforpligtende. Og hvis du hellere vil i gang med det samme, så står jeg klar.

Back To Top