skip to Main Content

Helbred

Lider du af acne, bumser, eksem, gigt? Har du ofte bøvl med eller ondt i maven? Eller har du ondt andre steder i kroppen og er blevet undersøgt på kryds og tværs uden at have fundet ud af, hvad det er?

Der er hjælp at hente! Psyko-somatiske sygdomme opstår af en grund. Og den grund er altid baseret på noget, du har oplevet. En oplevelse, som i et splitsekund har virket så faretruende for dig, at hele dit system har troet, at du reelt var i akut livsfare og derfor har igangsat et program i din krop for at sikre overlevelse.

Hvis din krop og psyke aldrig bliver udsat for den samme oplevelse igen, får man den sygdom, som bliver udløst, hvorefter den går i sig selv igen. Men hvis du bliver ved at ”bøvle” med den samme sygdom igen og igen, er det fordi, at kroppen og underbevidstheden ikke kan kende forskel på hvad der er virkelighed og overført betydning. Det vil sige, at ligeså snart du kommer ud for noget, der tilnærmelsesvis ligner den oprindelige oplevelse, så vil din psyke og krop tro, at du er tilbage ved den oprindelige oplevelse og derfor kickstarte hele processen én gang til.

Ved at arbejde med at finde hovedårsagen til det, der har sat dit sygdomsforløb i gang, kan vi bearbejde den oplevelse, således at den ikke fremover ligger lagret som en alarmklokke, der skal gå i gang i en given situation. Du vil derfor opleve en kort opblussen af din sygdomssymptomer, hvorefter det stille og roligt vil gå i sig selv og ikke mere være en del af dit liv.

Jeg har hjulpet rigtigt mange mennesker af med deres fysiske symptomer som f.eks. bumser/acne, eksem, hovedpine, maveproblemer, ondt i leddene og meget andet. Og udover at blive fri for de gener, der er forbundet med at have en mere eller mindre kronisk lidelse, følger der altid en ”sidegevinst” med, idet det – for at få det bedre fysisk – kræves, at man får ryddet op i ens ”livskuffert” og dermed også får større overskud, energi og livsglæde.

Mathews_hypnose_og_psykoterapi_stjerne

Læs mere om min baggrund og uddannelse for at kunne tilbyde behandling i forhold til helbred.

Back To Top