skip to Main Content

Jalousi

Den aften, hvor din partner skal til julefrokost rykker nærmere og nærmere – og du frygter den aften. Du danner fantasier om alt muligt oppe i dit hoved, og du kan slet ikke slippe tanken om, at din partner nu nok lader sig lokke eller falder pladask for en anden, og at du dermed bliver skubbet ud… Jo nærmere I kommer datoen, jo værre få du det, og når din partner kommer hjem fra byen, prøver du måske at være imødekommende, men det ender som regel i ragnarok, fordi du mistror alt, hvad din partner fortæller dig…

Du føler dig nødsaget til at tjekke din partners telefonopkald og SMS-beskeder og ser spøgelser overalt.

Din partner derimod vil gerne ud og være sammen med andre og måske møde nye mennesker, og han/hun er træt af din evige mistro og beskyldninger, og dette fører alt sammen til et hav af skænderier og måske trusler om at gøre forholdet forbi.

Din partner derimod vil gerne ud og være sammen med andre og måske møde nye mennesker, og han/hun er træt af din evige mistro og beskyldninger, og dette fører alt sammen til et hav af skænderier og måske trusler om at gøre forholdet forbi.

Der findes mange grader af jalousi, og hvis man føler sig en smule jaloux lejlighedsvist, er det kun sundt for et forhold. Men når tingene begynder at udvikle sig og tage overhånd, således at begge parter føler det som en hæmsko, så er der god grund til at få gjort noget ved tingene.

Jalousi kan have mange ansigter. Man kan være jaloux overfor sin partner som beskrevet ovenfor, men det kan også vise sig i forhold til andre som f.eks. søskende, kolleger, venner/veninder og andre.

Hvad skyldes jalousi?

Jalousi kan skyldes flere ting. Den kan have rod i dårligt selvværd eller man kan have oplevet et eller flere svigt på et tidspunkt i sit liv, som gør, at man reagerer uhensigtsmæssigt i nogle situationer. Nogle har i tidligere forhold oplevet utroskab, som stadig sidder og spøger, selvom partneren er skiftet ud.

Kan jeg komme af med min jalousi?

Ja, det kan du. Ved hjælp af psykoterapi og hypnose finder vi sammen ud af, hvordan lige netop din jalousi er opstået og kan igennem hypnosen påvirke din underbevidsthed til at slippe den episode, der har kickstartet din jalousi, således at du kan komme til at leve et liv, hvor du med ro i sindet kan ønske din partner en dejlig aften, når han/hun drager afsted.

Mathews_hypnose_og_psykoterapi_stjerne

Vil du vide mere så ring på 61 14 78 10
eller bestil en tid til en gratis introsamtale.
Jo før jo bedre – for dit ægteskabs/parforholds skyld

Back To Top