skip to Main Content

Spise-
forstyrrelser

Anoreksi, bulimi, tvangsoverspisning

En spiseforstyrrelse er et udtryk for, at man spiser på sine følelser, og at man har en smerte indeni, som man ikke får givet udtryk for. Man kan opleve at have snakket med mange forskellige behandlere som f.eks. psykologer, psykoterapeuter og psykiatere, men alligevel går smerten ikke væk. Tværtimod. Jo flere, man taler med, jo mere skyld og skam føler man – for man bliver mere og mere overbevist om, at det er én selv, det er galt med, og at der ikke er nogen, der kan hjælpe en. Man får måske dårlig samvittighed overfor alle og føler sig som en fiasko – som gør, at man føler endnu større smerte indeni, som igen holder ens spiseforstyrrelse i gang. Det er en ond spiral.

Men den smerte, man oplever, er noget, der på et tidspunkt er kommet ind i ens liv – det er bare langt fra sikkert, at man med sin logisk tænkende hjerne kan huske den episode, der har sat det hele i gang. Og her er hypnose – sammen med psykoterapi – en effektiv behandlingsform for at finde frem til, hvor og hvornår den smerte er kommet ind i ens liv. Ved at anvende hypnose og gøre brug af kropslige symptomer kan vi søge tilbage til hændelser, der ligger lagret i underbevidstheden – og som man ikke altid kan huske ved bare at tale om tingene. Og når årsagen er fundet, kan denne også forløses og hermed også fjerne smerten, som fører til, at man spiser på sine følelser.

Jeg har stor erfaring i at hjælpe mennesker med spiseforstyrrelse.

Mathews_hypnose_og_psykoterapi_stjerne

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at komme forbi til en uforpligtende introsamtale, hvor du kan spørge, og jeg kan fortælle.
Det koster ikke noget.

Back To Top