skip to Main Content

Allergi og Høfeber

Hvis man er stærkt plaget af høfeber eller allergi, har man ofte prøvet stort set alt, hvad der er at prøve for at få de ubehagelige symptomer til at forsvinde. Man har sikkert fået udført priktests ved lægen, man bruger næsespray og spiser antihistamin tabletter, måske smører man sig med hormoncreme – og lige lidt hjælper det. Til sidst bliver det en udfordring af være udenfor i pollensæsonen eller når duften af nyslået græs breder sig i nabolaget…

Hvorfor har jeg allergi eller høfeber?

Ligesom mange andre lidelser er allergi og høfeber ofte forbundet med psyken. Der kan være flere årsager til, at man har udviklet allergi eller høfeber. Det kan f.eks. være et udtryk for, at man ikke lever et liv i balance, at man af en eller anden årsag føler sig frustreret. Det kan også være, at man i sin underbevidsthed har gemt på en (grim) oplevelse, hvor man på et tidspunkt i sit liv har oplevet at få et chok samtidigt med, at man på en eller anden måde har været i kontakt med det, man er allergisk overfor.

Hvordan slipper jeg af med min allergi eller høfeber?

Ved hjælp af hypnose og psykoterapi kan vi finde tilbage til det, der i sin tid har udløst din allergi eller høfeber. I din underbevidsthed ligger alle data lagret, og vi kan igennem hypnosen spore tilbage til det eller de chok, som har sat gang i dit allergi-program. Eller vi kan igennem psykoterapi og hypnose finde ud af, hvad der ligger til grund for, at du ikke lever dit liv fuldt ud, men mere eller mindre ubevidst bare ”affinder” dig med livet, og dermed kan vi få lukket ned for det program, der giver dig ubalance i kroppen.

I Lasse Spang Olsens TV udsendelse ”DR2 Temalørdag om alternativ helbredelse”, som er blevet sendt nogle gange i de forløbne år (sidst i januar 2018), blev det til lægernes store overraskelse bevist, at man ved hjælp af hypnose kunne hjælpe folk af med deres allergi – folk som vel at mærke havde prøvet alt indenfor de traditionelle behandlingstilbud.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan hjælpes?
Ring på telefon 61147810 og bestil tid til en gratis introsamtale.

Back To Top